مقاله درباره فرآیند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهیه مواد غذائی

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"
فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:20
مقدمه
مصرف کنندگان مواد غذایی همیشه خواستار غذایی با طعم طبیعی و تازه به همراه مواد مغذی و ویتامینهای آن غذا بودهاند و این مطالب محقق نمیشود مگر با تکیه بر ابداع روشها و فنآوریهای جددی در عرصه تولید مواد غذایی.
تولیدات صنعتی از جمله محصولات فریز شده، خشک شده و کنسر شده تکیه به دو روشکلی برای تیمار محصولات غذایی دارند. این دو روش عبارتند از حرارت دادن و سرما دادن، اگر چه این روشها متضمن تولید محصولی با ضریب میکروبی پایین هستند، اما باعث تنزل خواص کیفیتی و حسی آنها میشوند.
رنگ: مزه و بافت مواد غذایی که با حرارت فرآوری شده اند ممکن است به طور غیرقابل برگشتی تغییر کند. برای اصلاح این نقیصه تحقیقات بسیاری در مقیاس صنعتی و آزمایشگاهی انجام گرفته است تا روشهای ابداع کنند که در آنها از حرارت یا سرما برای تیمار محصولات استفاده نشده باشد.
در طول دو دهه گذشته مقالات بسیاری در شرح این تحقیقات به چاپ رسیدهاست و از آنجایی که در این روشها حرارت اعمال نمی شود و یا اگر وجود داشته باشد بسیار کم است، این روشها را روشهای بدون حرارت (non- thermal preservation) مینامند که مهمترین آنها شامل High pressure processing ، استفاده از pulsed- electric filds و pulsed- light است.
این مقاله سعی درمعرفی pressure processing high دارد.
pressure processing High:
در روش HPP، مواد غذایی را در معرض فشاری که 9000 بار بیشتر از فشار اتمسفر است قرار میدهند. این فشار به طور یکنواخت به تمام نقاط مواد غذایی اعمال میشود که شدت آن بستگی به حجم و مدت زمان تیمار کردن دارد.
استفاده از HPP نه تنها در صنعت غذا بلکه به طور عمومی و گسترده در صنایع تولیدات صنعتی از جمله سفال سازی، تولید الماس مصنوعی، فلزات مخصوص و تولید فلزات ورقهای به کار میرود. فشار ایزواستاتیک بالا به طور روزمره در کارخانجات تولید مواد پلی مری مانند سنتز پلی اتیلن با چگالی پاینی و دو راکتورهای شیمیایی برای تولید کریستالهای کوله تز استفاده میشود.
اگر چه استفاده از HPP در صنعت غذا از ابتدای دهه 90 میلادی آغاز شد اما اثر این عملیات در نابودکنندگی میکروبها بیشتر از 1 قرن برای ما شناخته شده بود.
در سال 1899 در یکی از اولین تحقیقات از HPP در صنایع غذایی استفاده شد که در آن از فشاری در حدود 5000 تا 7000 برای کاهش بار میکروبی گوشت و شیر استفاده کردند. این تحقیقات نشان داد که با قرار دادن شیر در فشاری در حدود
6800 میتوان 5 تا 6 چرخه لگاریتمی از بار میکروبی شیرکاست. همچنین مشاهده شده با قرار دادن گوشت در فشار 5400 ، shelf life آن را افزایش مییابد.
سایر محصولات :
مقاله درباره اتوماسیون صنعتی (PLC)
لینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره مودملینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره وظیفه مادر و تربیت فرزند در سالهای آغاز زندگیلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره نگهداری و پشتیبانی، حمل و نقل و طراحی شهریلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره میکوریزلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره مروری بر پژوهش های انجام شده در مورد بیماریهای زیتون در ایرانلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره نظریه تکامل شغلی دونالد سوپرلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره نقد ایده دنیوی شدنلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره نظریه نظام جهانی در حوزه توسعه اقتصاد جهانیلینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره ناهیجاریهای جسمانی و راههای تشخیص و درمان آنلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره نفش مساجد در آموزش قرآن و ارزشیابی آموزش قرآنلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره موسیقی و رقصلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره بررسی ارقام مختلف پنبهلینک پرداخت و...
مقاله درباره میکرو ویو (Micro waves) و اثرات آن بر ارگانیسم بدنلینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره مهاتما گاندیلینک پرداخت و...
مقاله درباره موانع توسعه فرهنگی در جمهوری اسلامی ایرانلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره مقایسه دستورالعمل بانکها و صندوق قرض الحسنهلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره بررسی تأثیر افزودن مس بر ریز ساختار و خواص مکانیکی چدن داکتیللینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره دولت الکترونیک و متدولوژی پیاده سازی آنلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره مقایسه نحوه برخورد با پدیده همجنس بازی در کشورهای مختلف (اروپایی اسلامی)لینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره موانع ساختاری توسعة سیاسی در عربستان سعودیلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره مقایسة مبانی فکری و سنت شعری رودکی (پدر شعر فارسی) و نیما یوشیج (پدر شعر نو فارسی)لینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره مقدمه و نتیجه شناخت مشتری – شرکت (گسترش نقش ارتباطات در بازار)لینک پرداخت و...
مقاله درباره بررسی میزان آدنوزین تری فسفات در اسپرم مولدین ماهی کفال طلایی در شرایط مختلفلینک پرداخت و...
مقاله درباره مجموعه های مرکزی و شعاع ها درگراف های مقسوم علیه صفر از حلقه های جابجاییلینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره کارخانه پارس متال (تاریخچه و محصولات)لینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره فرآیند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهیه مواد غذائیلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره کاربرد برنامه ACCESS در شرکت توسعه اندیشه آریالینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره قلمزنی و شیوه ها و مراحل مختلف آنلینک پرداخت و دانلود...
مقاله فرهنگها و واژههای عربی به عربیلینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره عامل یا عوامل انحطاط اجتماعی مسلمانان در صدر اسلاملینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره طراحی سیستم جمعآوری شیرابه در مدفن پسماندلینک پرداخت و دانلود...
مقاله درباره مدارهای ALUلینک پرداخت و دانلود در "پایین...
مقاله درباره طرح و محاسبه سیستم لولهکشی آب و فاضلاب ساختمانلینک پرداخت و...
مقاله درباره مدیریت دانش، به عنوان شاخصی نو در تجارت استراتژیکلینک پرداخت و...
مقاله اثر پیش کاهش کاتالیزور بروی هیدروژاناسیون ایزوبوتان بر کروم و آلومینیوملینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره عکس معبدهای یونانیلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله فرایند تربیت فرزندان دراندیشه دینیلینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب" فرمت...
مقاله درباره صف و ستاد و نقش ستاد وزارت علوم در پیشبرد اهداف آموزش عالیلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله درباره مدیریت بحرانلینک پرداخت و دانلود در...
مقاله مدیریت تولید JITتوضیحات بیشتر - دانلود
مقاله مدیریت منابع انسانی و مدیریت کارکنان
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله کنفرانس ویدیویی
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله سازمان سرپرستی مدیریت چیست؟
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله ساخت و نصب تیرهای روشنایی درمحوطه ی گلستانه ها (کوپه ها)
توضیحات بیشتر - دانلود
تحقیق درباره سازمان تجارت جهانی
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله درباره آشنایی اجمالی با مسجد الحرام
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله درباره مرورى بر تاریخ وتمدن اشکانیان ( با تاکید بر تاج و تخت ، پایتخت ها ، نظام کیفرى و گاهشمار بر اساس آثاربر جاى مانده )
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله آفرینش
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله انواع کاج ها
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله درباره موقعیت جغرافیایی شهر بم
توضیحات بیشتر - دانلود
پاورپوینت انواع خرابیهای بتن
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله چگونگی شتاب دار کردن ذرات
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله مدیریت نام تجاری
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله کنترل سربار کارخانه
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله فصل 14 تئوری بازی
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله انگیزه هاى مخالفت با حکومت علوى
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله انقلاب تکنولوژی ,تحقیق درباره انقلاب تکنولوژی
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله امام خمینی(ره)
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله تاریخ تفاسیر هایدگری
توضیحات بیشتر - دانلود
مقاله مدیریت تولید JIT
مقاله مدیریت تکنولوژی
مقاله درباره مدیریت استراتژیک
مقاله مدیریت منابع انسانی و مدیریت کارکنان
مقاله مدیریت منابع انسانی
مقاله چگونگی شتاب دار کردن ذرات
مقاله نصب، راه اندازی و طراحی آسانسور
مقاله تولید بیسکویت گرجی
مقاله کارآموزی تراشکاری
مقاله کاراموزی روزنامه نگاری و چاپ
مقاله ژنتیک جمعیت
مقاله درباره روش سیمپلکس
کلمات کلیدی :high pressure processing برای تیار حصولات pressure processing high بالا high pressure فشار بالا high درباره فرآیند فشار فرآیند فشار بالا واد غذایی pressure processing high pressure این روشها قرار دادن این تحقیقات تیار حصولات است این غذایی یzwnj استفاده تولید processing حرارت pressure تحقیقات روشها فشاری
- ۹۶/۰۶/۲۰