buy

buy

  • ۰
  • ۰

تولیدگلاب 90 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 89

فصل اول کلیات

تعریف، ویژگیها و مشخصات محصول تولیدی:

گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ محمدی Rosa dama scenamiller تازه چیده شده و مخلوط آن با آب که اساس اضافی آن از محلول ابکی جدا شده است اطلاق می گردد. البته در سایر کشورها مثل ترکیه، بلغارستان و فرانسه از گونه های دیگر گل سرخ برای تهیه گلاب استفاده می شود. در حقیقت گلاب محصول سنتی ایران می باشد که برگرفته از گلهای تازه محمدی می باشد و در مورد آن همین بس که متبرک به نام حضرت رسول (ص) می باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.

تولید گل محمدی و تهیه گلاب سالانه برای هزاران خانواده ایرانی اشتغال ایجاد می کند و گردانندگان این رشته بوی خوش طبیعت را به خانه علاقه مندان می برد.

گلاب ایرانی جنبه صادراتی دارد و نشانه مرغوبیت آن ایرانی بودنش می باشد به طوریکه خانه کعبه که قبله مسلمین جهان است با گلاب ناب محمدی کاشان شسته می شود.

از آنجا که گلاب برای طعم دادن به مواد غذایی، آشامیدنی و یا به عنوان ماده معطر کننده به کار می رود بنابراین ویژگیهایش باید به صورتی باشد که خطری برای مصرف کننده نداشته باشد.

ویژگیهای آن شامل موارد زیر می باشد.

ویژگی ظاهری: از این لحاظ گلاب باید زلال، بی رنگ، بدون سود و رسوب، فاقد ذرات خارجی، فاقد بوی ترشیدگی با هر نوع تخمیر، فاقد بوی پختگی، دارای بوی ویژه گل سرخ، طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد. ضمناً واکنش گلاب باید اسیدی باشد PH= 3.5-5,5

ویژگی مواد اولیه: آبی که در تهیه گلاب به کار می رود باید مطابق با ویژگیهای استاندارد آب آشامیدنی شماره های 1053 و 1011 باشد. آب مقطر مورد استفاده برای رقیق کردن گلاب باید تازه و تقطیر شده باشد و برای تهیه گلاب از گلبرگهای گل سرخ محمدی که تازه چیده شده باشد استفاده می گردد.

ویژگی شیمیایی: اسانس: اسانس گل سرخ مایع روغنی بیرنگ یا زرد است با طعم و بوی مشخص که در 25 درجه به حالت مایع چسبنده درمی آید و در اثر سرد شدن تدریجی شکل توده متبلوری به خود می گردد و در اثر گرم کردن مجدداً مایع می شود. این اسانس از دو بخش جامد و مایع تشکیل شده ترکیبات شیمیایی آن الکلهای ترپنی مانند ژرانیول و ستبرونلول، ردنیول و نرول از همه مهمتر هستند و نرول موجود در آن به میزان 5 تا 10 درصد می تواند اثر بسیار مشخصی بر روی اسانس داشته باشد.

الکلهای دیگری مانند لینالول، اوژنول و یک استئاروپتن بی رنگ که در حرارت معمولی جامد است مواد متشکله اسانس گل سرخ را تشکیل می دهند. بخش جامد گلاب فاقد بو است و بخش مایع دارای بوی خوبی می باشد. مقدار اسانس موجود در گلابهای درجه یک باید حداقل mg35 در ml100 و برای گلابهای درجه 2 حداقل mg15 در ml100 باشد.

اندیس ید، اندیس استر، اندیس اسیدی، اندیس اسیداسیون نیز برای گلابهای سبک و سنگین مشخص می باشد که طبق جدول ارائه می گردد.

شماره

انواع آزمایش

گلاب سنگین

گلاب سبک

1

وضع ظاهری گلاب

شفاف و زلال بدون ذرات خارجی

شفاف و زلال بدون ذرات خارجی

2

طعم

مطبوع و کمی مایل به تلخی

مطبوع و کمی مایل به تلخی

3

بو

بوی مطبوع گل سرخ

بوی مطبوع گل سرخ

4

اندیس اسیدی بر حسب mg اسیداستیک درصد میلی لیتر نمونه

5/5-5/2

6-1

5

PH

5-3

3-5/0

6

مقدار اسانس بر حسب mg در ml100

حداقل 35

حداقل 15

7

اندیس ید

حداقل 35

حداقل 15

8

اندیس استر

حداقل 3

حداقل 1

9

اندیس اکسیداسیون

حداقل 200

حداقل 130

10

کلرور

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

11

سولفات

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

12

نیترات و نیتریت

نباید وجود داشته باشد

نباید وجود داشته باشد

13

مقدار مس بر حسب ppm

حداکثر 4/0

حداکثر 4/0

14

مقدار ارسنیک بر حسب قسمت در ملیون

حداکثر 05/0

حداکثر 05/0

15

مقدار ××× بر حسب ppm

حداکثر 1/0

حداکثر 1/0

گلاب می تواند به صورت سترون تجارتی تصفیه و عرضه شود که در این صورت مطابق با استاندارد سترون تجارتی فرآورده هایی با PH کمتر از 6/4 مورد آزمایش قرار می گیرد.

ویژگی میکروبیولوژی: این مورد نیز طبق جدول زیر می باشد.

شماره

نوع m.o

حداکثر مجاز در هر گرم

دمای گرمخانه گذاری

زمان گرمخانه گذاری

شماره استاندارد

1

شمارش کلیه باکتریهای هوازی فروفیل

102×2

oc 37-35

48 ساعت

356

2

باکتریهای کلی فرم

منفی

oc 37-35

48 ساعت

437

3

استرپتوکوکهای گروه D لانسفید

منفی

oc 37-35

72 ساعت

2198

4

پژودوموناس آثروژنفر

منفی

oc 37-35

48 ساعت

3140

5

کلستریدیویهای احیا کننده سولفیت

منفی

oc 37-35

48 ساعت

2197

6

کپکها

منفی

oc 25-22

5 روز

997

7

مخمرها

منفی

oc 25-22

5 روز

997

منظور از بین بردن m.o های بیماری زا و تامین وضعیت بهداشتی گلاب فرآورده نهایی باید فرایند حرارتی را حداقل به مدت 15 ثانیه در دمای oc72 گذرانده باشند و همچنین آلاینده های فلزی در گلاب باید مطابق با جدول زیر باشد.

ردیف

نام آلاینده

بدیشنیه مجاز

روش آزمون









سایر محصولات :
تولیدگلاب 90 ص

تولیدگلاب 90 ص ...

تولید کمپوست 8ص

تولید کمپوست 8ص...

تولید کارخانه 6ص

تولید کارخانه 6ص...

تولید مثل

تولید مثل...

تولید مثل 2

تولید مثل 2...

تولید سرکه از سیب 17ص

تولید سرکه از...

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها 34ص

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه...

توسعه توریسم با آموزش 2 ص

توسعه توریسم با آموزش...

توزیع های احتمالی گسسته

توزیع های احتمالی گسسته...

توزیع غلظت درجریان آشفته

توزیع غلظت درجریان آشفته...

توارث مسلمان و کافر

توارث مسلمان و کافر...

توابع

توابع...

توابع مثلثاتی

توابع مثلثاتی...

تکنولوژی شیمیایی

تکنولوژی شیمیایی...

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا...

تقویت حافظه

تقویت حافظه...

تقطیر

تقطیر...

تفکر خلاق

تفکر خلاق...

تغییرپذیرى خُلق

تغییرپذیرى خُلق...

تغییر نظام ارزشها در افراد بزهکار 140

تغییر نظام ارزشها در افراد...

تغذیه گاو

تغذیه گاو...

تغذیه گاو و استاندارد اندازه گیری ید ، سبوس گندم و دانه ذرت در تغذیه دام و طیور

تغذیه گاو و استاندارد...

تغذیه کاربردی5ص

تغذیه کاربردی5ص...

تغذیه و افسردگی 10 ص

تغذیه و افسردگی 10 ص...

تغذیه دام و طیور 40 ص

تغذیه دام و طیور...

تغذیه 14ص

تغذیه 14ص...

تغذیه گاوهای پرواری با محتویات بستر طیور گوشتی

تغذیه گاوهای پرواری با محتویات...

تعهدات اصلی وکیل در برابر موکل

تعهدات اصلی وکیل در...

تعریف انفجار

تعریف انفجار...

تعریف عیار پروتئین 11ص

تعریف عیار پروتئین...

تعریف بهداشت روان 15ص

تعریف بهداشت روان...

تعریف امواج اولتراسوند فراصوت

تعریف امواج اولتراسوند...

تعارض وماهیت آن

تعارض وماهیت آن...

تعارض و فشار روانی 7ص

تعارض و فشار...

تعادل قوا سه گانه 12ص

تعادل قوا سه گانه...

تصمیم گیری

تصمیم گیری...

تصفیه آب

تصفیه آب...

تصفیه مصنوعی فاضلاب 12 ص

تصفیه مصنوعی فاضلاب 12 ص...

تشکیل سنگها و کانیها

تشکیل سنگها و...

تشخیص به موقع فحلی و آبستنی 7 ص

تشخیص به موقع فحلی و...

تستهای غیر مخرب

تستهای غیر مخرب...

تزریق اسیدهای آمینه به تخم مرغ مادران گوشتی و اثر آن بر درصد جوجه در آوری

تزریق اسیدهای آمینه به...

ترس از امتحان

ترس از امتحان...

تخریب فلزات با عوامل غیر خوردگی

تخریب فلزات با عوامل غیر...

تحولات خاورمیانه

تحولات خاورمیانه...

تحلیلی بر پایان نامه های جمعیت شناسی

تحلیلی بر پایان نامه های...

تحقیقات

تحقیقات...

تحقیق

تحقیق...

تحقیق زیست شناسی درباره بافت اسکلرانشیم دارای 5 صفحه

تحقیق زیست شناسی درباره بافت...

تحقیق درباره یفمینیسم

تحقیق درباره یفمینیسم...

گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شرکت داروسازی ثامن 71 ص
گزارش کارآموزی کامپیوتراداره فن آوری و اطلاعات راه آهن خراسان 16 ص
خشک کردن 26ص
گزارش کارآموزی دادگاه عمومی 218 ص
گزارش کار طراحی مدار چاپی (طرز کار با نرم افزار PROTEL 99 SE) 37 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
کارآموزی عمران اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت 36 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص

کلمات کلیدی :اشدنباید وجود اشته اشته اشدنباید وجود وجود اشته اشدنباید وجود اشته هیه گلاب گلاب اید اشته اشدنباید اشدنباید وجود ترون جارتی times times کمی مایل محمدی گلابهای اشدنباید 0حداکثر times مطابق مطبوع ستفاده یرانی کننده
  • ۹۶/۰۹/۰۶
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی