buy

buy

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد خرپا

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 8 صفحه


قسمتی از متن .doc :

خرپا

خرپا و کاربردهای آن:خرپاها اعضای 2 نیرویی هستند.یعنی هر عضو آنها را که در نظر بگیریم یک نیرو به سر عضو و یک نیرو به ته عضو وارد میشود که بزرگی این دو نیرو با هم برابر اما جهتشان مخالف است.در اکثر موارد خرپاها به صورت اعضای مثلثی در کنار هم جوش داده می شوند.اتصالات گره(Joint) نامیده میشوند و به صورت لولایی عمل میکنند.خرپاها به 3 گروه زیر تقسیم میشوند:1-خرپای ساده یاSimple Trusses :شبکه بندی مثلثی در این نوع خرپا کاملا رعایت شده است.2-خرپای مرکب یا Compounded Trusses:این نوع خرپا ترکیبی از چند خرپای ساده است.3-خرپاهای پیچیده و مبهم:خرپاها را میتوان به 2 دسته ی معین و نامعین استاتیکی تقسیم بندی کرد.اگر تعداد اعضاء خرپا را با m و تعداد گره ها را با j نشان دهیم خواهیم داشت:m+3=2j خرپا معین است.m+3≠2j خرپا نامعین است.خرپاها 2 بعدی و 3 بعدی هستند.بهترین نوع خرپا خرپای فضایی یا Space Truss است.خرپاها کاربردهای زیادی در پلها و سقفها و... دارند.مزیت آنها سبک وارزان بودنشان است و معمولا در مقابل بار وارده از وزنشان صرف نظر میشود.بهترین شکل خرپا را میتوان در جرثقیل دید.

پرش به: ناوبری, جستجو

پلی که از خرپا ساخته شده‌است.

خرپا سازه‌ای صلب از واحد‌های مثلثی شکل است که از اتصال اجزای باریک و بلند ساخته شده است. خرپا‌ها توانایی تحمل نیروهای کششی و فشاری را دارند.

خرپاها از جملهٔ ساده‌ترین اعضاء باربر سازه‌ها هستند که در کل به عنوان اعضاء خمشی عمل نموده و در سقف‌ها، پل‌ها، و سازه‌های هوا و فضا مورد استفاده قرار می‌گیرند. دراین گونه سازه‌ها به علت عدم وجود نیروی برشی و لنگر خمشی در تک تک اعضاء متشکله مثلث‌ها اتصالات باید به صورت مفصلی مدل شود.

خرپا بر حسب تعریف از مجموعه‌ای از اعضا‌یی بوجود می‌آید که همگی در یک صفحه قرار داشته و ترکیب آنها یک شبکه مثلثی ایجاد نماید. چون در خرپا‌ها فرض می‌شود که اعضا در انتهای خود به اعضای دیگر لولا شده‌اند بنابر این شکل مثلثی تنها شکل پایدار خواهد بود.

خرپاها به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

خرپا ساده

با مفصل نمودن سه عضو در انتهای یکدیگر و ایجاد شکل مثلث ساده تشکیل شده است. توسعه خرپا هر بار با اضافه نمودن دو عضو و یک گره صورت می گیرد. اعضای جدید در گره جدید به یکدیگر مفصل شده و انتهای دیگر آنها به گره های موجود مفصل می گردند.

خرپا مرکب

خرپا مبهم

تیرچه های پیش ساخته خرپایی

مقدمه

فن تیرچه و بلوک ، تلفیق دو روش پیش ساختگی و بتن ریزی در محل است که در آن ، قالب تحتانی به کلی حذف می شود. در این روش ، فولادهای کششی و برشی ( عرضی ) و پوشش بتنی فولادهای اصلی ، بصورت تیرچههای پیش ساخته در کارخانه تولید می شوند. در کارگاه ، پس از قرار دادن تیرچه ها به فاصله های معین و شمعبندی زیر تیرچه ها ، بلوکها را بین دو تیرچه مجاور قرار داده و سپس آرماتورهای حرارتی را نصب و بتن ریزی می نمایند ؛ به طوری که حداقل ضخامت بتن در روی بلوک ، پنج سانتیمتر باشد. پیش از حصول مقاومت بتن پوششی ، وزن بلوک ها و بتن توسط تکیه گاههای موقت تحمل می شود و پس از حصول مقاومت بتن پوششی ، تیرهای T شکل چسبیده و مجاور هم لنگر خمشی حاصل از بارهای قائم سقف را تحمل ، و به تیرهای اصلی منتقل می کنند.

اجزای اصلی تشکیل دهنده سقف تیرچه و بلوک

سقف اجرا شده با تیرچه و بلوک از انواع سقف های با پشت بند ( تیرک دار ) بتنی است که تحمل فشار به بتن بالایی با ضخامت حداقل پنج سانتیمتر واگذار می گردد و کشش توسط میلگردهای کششی تیرچه ( میلگردهای تحتانی تیرچه ) تحمل می شود. بتن بالایی همچنین ، همانند یک دال نازک با دهانه ای برابر فاصله دو تیرچه ، خمش موضعی را در محل بین دو تیرچه تحمل می کند. در این نوع سقف ، تیرچه ها به فاصله حداکثر 70 سانتیمتر ( محور تا محور ) کنار هم و در امتداد دهانه کوتاهتر سقف قرار می گیرند و با بتن پوششی که در محل ریخته می شود و ضخامت آن حداقل پنج سانتیمتر است ، تیرهای T شکل چسبیده و مجاور هم را تشکیل می دهند. برای پرکردن فاصله تیرچه ها ، از عناصر گوناگون ، مانند آجرهای توخالی ، بلوکهای بتنی و حتی پلاستیک و چیزهای دیگر استفاده می شود. این عناصر پرکننده در سقف تحمل نیرو نمی کنند.

بنابراین ، سقف تیرچه و بلوک از اجزای اصلی ، به شرح زیر تشکیل می شود :

1- تیرچه

2- بلوک

3- میلگرد حرارتی و افت و میلگرد منفی

4- بتن پوششی ( درجا )

که نقش هریک از این اجزا در مراحل دو گانه باربری ، یعنی مرحله حمل و نقل تیرچه و اجرای سقف و مرحله بهره برداری را ، به ترتیب زیر می آوریم :

1- تیرچه : عضو پیش ساخته ای است ، متشکل از بتن و فولاد به مقطع تقریبی T ، که در دو نوع تیرچه خرپایی و تیرچه پیش تنیده ، تولید می شود و مانند همه قطعه های پیش ساخته در دو مرحله تحت اثر نیرو قرار می گیرد. این دو مرحله به علت اهمیت آنها باید به دقت مورد ملاحظه قرار گیرند :

الف) مرحله اول باربری : در این مرحله باید تیرچه به تنهایی قادر به تحمل بار ناشی از وزن خود در هنگام حمل و نقل بوده و همچنین قادر به تحمل وزن مرده سقف ( وزن تیرچه ، بلوک و بتن پوششی ) بین تکیه گاههای موقت ( شمعبندیها ) در زمان اجرای سقف باشد.

ب) مرحله دوم باربری : این ملرحله در تیرچه پس از حصول مقاومت بتن پوششی فرا می رسد که تکیه گاههای موقت اجرایی برداشته شده و تیرچه به عنوان عضو کششی مقطع تیرT تحمل نیرو می نماید.

1-1 تیرچه پیش ساخته خرپایی : تیرچه پیش ساخته خرپایی فولادی و پاشنه بتنی تشکیل شده است و در صورتی که دارای قالب سفالی باشد ، تیرچه کفشک دار نامیده می شود.

تیرچه پیش ساخته خرپایی برای تحمل مراحل دوگانه باربری ، از اجزای زیر تشکیل می شود :

- عضو کششی - میلگردهای عرضی - میلگردهای بالایی

عضو کششی : در مرحله اول باربری تیرچه ، فولاد زیرین خرپا به عنوان عضو کششی خرپای تیرچه باید قادر به تحمل نیروی کششی ( حاصل از لنگر خمشی ) ناشی از وزن خود تیرچه در زمان حمل ونقل باشد و همچنین قادر به تحمل نیروی کششی ( حاصل از لنگر خمشی ) ناشی از وزن مرده سقف در فاصله محور تا محور تیرچه ها و بین دو تکیه گاه موقت ( شمعبندی ) باشد.

در مرحله دوم باربری تیرچه ، فولاد زیرین خرپا به عنوان عضو کششی تیر T عمل می کند.

حداقل تعداد میلگرد کششی دو عدد بوده و سطح مقطع میلگردهای کششی از طریق محاسبه تعیین می شود. توصیه می شود قطر میلگردهای کششی از 8 میلیمتر کمتر و از 16 میلیمتر بیشتر نباشد. برای صرفه جویی در مصرف فولاد و پیوستگی بهتر آن با بتن ، معمولا" از میلگرد آجدار ، به عنوان عضو کششی استفاده می شود.

میلگردهای عرضی : در مرحله اول باربری ، میلگردهای عرضی همانند عضو مورب خرپا عمل می کنند و به کمک اعضای کششی و بالایی ، ایستایی لازم را جهت تحمل وزن خود تیرچه ( در هنگام حمل و نقل ) و وزن مرده سقف بین تکیه گاههای موقت ( در هنگام اجرا ) تامین می نمایند. در مرحله دوم باربری تیرچه ، میلگردهای عرضی ، پیوستگی لازم بین میلگرد کششی خرپا و بتن پوششی ( بتن درجا ) را تامین می کنند. همچنین مقابله با نیروی برشی تیر T به وسیله میلگردهای عرضی انجام می گیرد. در بعضی از انواع تیرچه های پیش ساخته ، در خرپا به جای میلگرد از ورق خم کاری شده به جای عضو کششی – میلگردهای عرضی – میلگردهای بالایی استفاده می شود.

این میلگردها جهت منظورهای زیر در تیرچه مصرف می شوند : الف) تامین اینرسی لازم جهت مقاومت تیرچه در هنگام حمل و نقل ب) تامین مقاومت لازم جهت تحمل بار بلوک و بتن پوششی در بین تکیه گاههای موقت ، پیش از به مقاومت رسیدن بتن ج) تامین پیوستگی لازم بین تیرچه و بتن پوششی د) تامین مقاومت برشی مورد نیاز تیرچه

میلگرد بالایی :در مرحله اول باربری ، فولاد تعبیه شده در قسمت بالای تیرچه ، به عنوان میلگرد بالایی خرپا عمل می نماید و به کمک دیگر اعضای خرپا ، وزن تیرچه را هنگام حمل و نقل و همچنین وزن مرده سقف را در فاصله دو تکیه گاه موقت ( هنگام قالب بندی و بتن ریزی پیش از به مقاومت رسیدن بتن پوششی ) تحمل می کند.

در مرحله دوم باربری تیرچه اگر میلگرد بالایی در ضخامت بتن پوششی و بالاتر از سطح بلوکها قرار گیرد ، در نقش فولاد افت حرارتی مقطع مرکب سقف عمل میکند( در مقطع تیر T )، و در صورتی که پایین تر از سطح بلوکها قرار گیرد ، نقشی نخواهد داشت .

بتن پاشنه تیرچه پیش ساخته : برای تامین تکیه گاه بلوکها و نیز برای پرهیز از قالب بندی قسمت زیرین جان تیر T در موقع اجرا ، بتن پاشنه تیرچه در کارخانه ریخته می شود. حسن دیگر این عمل این است که بعلت فراهم بودن شرایط بهتر اجرا در کارخانه ، پوشش









سایر محصولات :
تحقیق در مورد خرپا

تحقیق در مورد خرپا ...

تحقیق در مورد خاک شناسی 15 ص

تحقیق در مورد خاک شناسی 15...

تحقیق آسفالت ساختمان 20 ص

تحقیق آسفالت ساختمان ...

تحقیق در مورد فیزیک اتمی 15 ص

تحقیق در مورد فیزیک اتمی 15 ص...

تحقیق در مورد خارپوستان

تحقیق در مورد خارپوستان...

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی از دانش آموزان

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در...

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی از دانش آموزان

گزارش تخصصی حل...

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی از دانش آموزان

گزارش تخصصی حل مشکل...

تحقیق آسفالت و بتن رنگی 20 ص

تحقیق آسفالت و بتن رنگی...

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی از دانش آموزان

گزارش تخصصی حل مشکل...

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی از دانش آموزان

گزارش تخصصی حل مشکل روخوانی در یکی...

تحقیق درمورد بررسی تاثیر معماری بر سینمای اکسپرسیونیست

تحقیق درمورد بررسی تاثیر معماری...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم تربیتی...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم...

تحقیق در مورد حکومت علوی و جریان های اجتماعی 25 ص

تحقیق در مورد حکومت علوی...

تحقیق در مورد فیزیک از آغاز تا امروز

تحقیق در مورد فیزیک...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم تربیتی...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم تربیتی...

کارورزی 3 علوم تربیتی

کارورزی 3 علوم تربیتی...

تحقیق درمورد بررسی اولیه ویژوال استودیو 2005

تحقیق درمورد بررسی اولیه ویژوال...

تحقیق آزمایشات عمران 17 ص

تحقیق آزمایشات عمران 17 ص...

تحقیق در مورد حضرت ابراهیمع

تحقیق در مورد حضرت ابراهیمع...

تحقیق در مورد فیزیک یونانی

تحقیق در مورد فیزیک یونانی...

تحقیق درمورد بررسی اندیشه‌های شهید مدرس از نظر سیاستگذاری عمومی

تحقیق درمورد بررسی...

تحقیق در مورد حسابرسی

تحقیق در مورد...

تحقیق آجرهای شاموتی 9 ص

تحقیق آجرهای شاموتی 9 ص...

تحقیق درمورد بررسی اقتصاد المان و آمریکا

تحقیق درمورد بررسی اقتصاد المان و آمریکا...

تحقیق در مورد حسابداری سبز

تحقیق در مورد حسابداری سبز...

تحقیق درمورد بررسی آسیب های زانو در ورزش

تحقیق درمورد بررسی آسیب های...

گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه بررسی علل بی نظمی دانش آموزان

گزارش تخصصی مدیر و معاون...

تحقیق در مورد فیزیک 1پیش دانشگاهی تجربی 26 ص

تحقیق در مورد فیزیک 1پیش دانشگاهی تجربی...

گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه بررسی علل بی نظمی دانش آموزان

گزارش تخصصی مدیر و معاون...

گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه بررسی علل بی نظمی دانش آموزان

گزارش تخصصی مدیر...

گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه بررسی علل بی نظمی دانش آموزان

گزارش تخصصی مدیر و...

گزارش تخصصی مدیر و معاون مدرسه بررسی علل بی نظمی دانش آموزان

گزارش تخصصی مدیر و...

تحقیق آثار زلزله

تحقیق آثار زلزله...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4...

تحقیق در مورد حجاب در نظر عالمان 100 ص

تحقیق در مورد حجاب در...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4 علوم...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4 علوم...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4...

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی

کارورزی 3و 4 علوم تربیتی...

تحقیق درمورد بررسی‌ امکان‌ بیمه‌ کردن‌ محصولات‌ کشاورزی

تحقیق درمورد بررسی‌...

کارت ویزیت لایه باز بدون موضوع خاص کیفیت بسیار بالا

کارت ویزیت لایه باز بدون موضوع خاص...

تحقیق در مورد فیبر نوری چیست

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد حدیث معراج

تحقیق در مورد حدیث...

تحقیق آئین‌نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان 57 ص

تحقیق آئین‌نامه اجرایی...

تحقیق در مورد مدولاسیون OFDM
تحقیق درباره طبقه بندی راکتورهای صنعتی
پاورپوینت در مورد ریاضی سوم دبستان موضوع تقسیم با باقی مانده (تحقیق دانش آموزی)
تحقیق در مورد نظام آموزشی روسیه 123ص
تحقیق درباره نخود فرنگی 8 ص
تحقیق درباره قوانین کار
تحقیق درباره مقدمه ای بر زبان Ruby 13 ص
تحقیق درباره معرفی شهرستان اردکان 29 ص
تحقیق درباره سوالات درس بیوشیمی رشته ی کشاورزی
تحقیق درباره کود 20 ص
تحقیق درباره کودتای 28 مرداد 50 ص
تحقیق درباره مریستمهای رأسی 17 ص
تحقیق درباره لونگان Longan 11 ص
تحقیق درباره مبارزه با حشرات 18 ص
تحقیق درباره طبقه بندی راکتورهای صنعتی
تحقیق درباره لقاح مصنوعی 14 ص
تحقیق در مورد مدولاسیون OFDM
تحقیق درباره مالچ چیست 12 ص
تحقیق درباره مه 85 ص
تحقیق درباره مالچ ها 18 ص
تحقیق درباره هرس 16 ص
تحقیق درباره کود منگنز 8 ص
تحقیق درباره معادن زغالسنگ طبس 82 ص
تحقیق درباره سل 17 ص
تحقیق در مورد روشهای اجرای شالوده های عمیق 12 ص
تحقیق درباره نقد ادبی 16 ص
تحقیق درباره فرمت BP
تحقیق درباره سیب 11 ص
تحقیق درباره مدیریت کودی در گلزا 7 ص
تحقیق درباره کردستان 142 ص
تحقیق درباره کلزا 17 ص
تحقیق درباره نماتدهای گره ریشه 18 ص
تحقیق درباره سی وسه پل 29 ص
تحقیق درباره سبزی 35 ص
پاورپوینت در مورد پایش و ارزشیابی برنامه EPI
تحقیق در مورد 12
تحقیق درباره موریانه 18 ص
تحقیق در مورد سازه های فضا کار و علم سازه در مهندسی عمران
تحقیق درباره ویتامین 6 ص
تحقیق در مورد علم ریاضی 12ص
تحقیق در مورد عکس اشخاص در طول تاریخ
تحقیق درباره فیزیولوژی گیاهان زراعی 15 ص
تحقیق درباره غنی سازی اورانیوم
تحقیق درباره سن گندم 23 ص
تحقیق در مورد کیوی
تحقیق درباره فراوری گوجه 16 ص
تحقیق درباره شهر 25 ص
تحقیق در مورد عصر علم 14 ص
تحقیق در مورد طرز کار اسیلوسکوپ 10 ص
پاورپوینت در مورد آمار فصل 2(جامعه) (تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد ریاضی ششم دبستان موضوع مقدارهای متناسب (تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد هندسه 1 فصل 4(خط و صفحه در فضا) (تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد زیست و آزمایشگاه دوم دبیرستان موضوع معرفی تریکودینا (تحقیق دانش آموزی)
پاورپوینت در مورد زبان فارسی2 درس هفتم (تحقیق دانش آموزی)

کلمات کلیدی :پیش ساخه خرپایی دوم باربری یرچه سطح بلوکها قرار بلوکها قرار گیرد لنگر خمشی ناشی حمل نیروی کششی باربری یرچه فولاد پیش ساخه میلگردهای عرضی عضو کششی کیه گاههای گاههای موق یرچه پیش مرحله میلگردهای پوششی باربری مقاوم میلگرد خرپاها
  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • محمد محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی